Om mig

KAT_Web

Jeg er en 31-årig nordjyde bosat i Odense
Med en baggrund som digital oplevelsesdesigner fra Aalborg Universitet. hjælper jeg med at skabe fundamentet for oplevelser i den digitale verden og understøtter oplevelsesprodukter via digitale medier.
Enhver virksomhed vil gerne give deres kunder gode oplevelser med deres produkter og services. Det kan jeg hjælpe med, så jeres webshop, hjemmeside, app, socialmedie profil mm. efterlader brugeren med en oplevelse af at det menneskelige og teknologiske spiller sammen og afspejler virksomheden positivt.

Kreativitet, skaberlyst og grundighed er det der beskriver mig bedst. Foruden disse er samarbejde et vigtigt element i min arbejdsmetode. Jeg lægger vægt på at mine kunder er 100% tilfredse med det jeg leverer og at vi samarbejder, så vi sikrer os at I får det ønskede produkt.
Når jeg ikke er at finde foran min computer, hvor jeg udforsker den store verden af indhold og kreativitet med pixels, kan man finde mig i gang med et DIY projekt til hjemmet.

Skal vi arbejde sammen?
Over en kop uforpligtende kaffe, hører jeg gerne om opgaver, projekter eller problemstillinger I mangler hjælp til at løse.