Hjemmesideopdatering

Tekst, grafik, billederedigering samt upload til jeres hjemmeside

web_mockup_logoHar I svært ved at finde tiden til at opdatere jeres hjemmeside? Kæmper I med at få skrevet teksterne til jeres produkter og services?

 Det kan være svært at sætte de rette ord på ens services og produkter; især at finde tiden til det og samtidig have styr på hvordan ens CMS-system fungerer.

Webtekst er ikke som printet tekst. Kunderne vil gerne finde svarene hurtigt. I har derfor få sekunder til at overbevise læseren om at de skal læse videre. Derfor er det vigtigt at teksten bliver letlæselig og overskuelig. Den overskuelige tekst kan øjne udefra bidrage til.

Jeg tilbyder at skrive jeres tekster og give nye øjne på de eksisterende tekster. Ud over det står jeg også til rådighed med at opdatere jeres hjemmeside i jeres CMS-system.

Det kan være tidskrævende at sætte sig ind i et CMS-system. Jeg har stor erfaring med at arbejde i forskellige CMS-systemer og vil gnidningsfrit kunne benytte jeres. I har derfor en unik mulighed for at få assistance udefra og outsource opdateringen af jeres hjemmeside, inkl. tekst, grafik, billede redigering og upload.